Friday, October 30, 2009

bad mood.

huh! kelmarin ponteng sehari tak pegy sekolah ;D boring duduk rumah jea. 24jam ngadap menatang nih, HAHA. lain pulak kesah seorang mamat nih. rajin pulak dia pegy sekolah. hmmm, biasa kalau aku tak pegy, dia mula lah ambil kesempatan tanak pegy jugak, HAHA. *dah berubah kot exm dah dekat ;DDD ok dah tutup cerita pasal tuh. kesah kelamarin jugak, lepas habis sekolah, hajat dihati nak text mamat tuh tapi, hati cakap biarkan dulu, kejap2 lagi pun boleh. bukan hilang pun. then saya teruskanlah meng-online-kan diri & ber-blogging sampai lah maghrib *stop kejap pegy mandi. pukul 7.45 saya call jugak mamat tuh *terketar2 jgk, tkt menganggu. eh eh, dia angkat. saya mula bercakap, pot pet pot pet. terdetik kat hati, dia mcm layan tanak layan jea, hmmm :c sebelum saya tekan button merah (end) sempat saya pesan, "kita text ok?" dia cakap. "haa text? oh okay" *mcm tanak jea kan? but nevermind, tank fikir negatif. lepas 15minit, saya text dia, "tgh wat gapo? bleh msg skrng?" dia balas "duk beli nasi.bleh" then saya teruskan "oh okay, nak tanya, awk boring doh nga saya?" dia balas lagi, "xtau jgk, bkpo?" YA ALLAH! tak pernah dia balas cmtu. sabar2. saya teruskan lagi, "sy nk tau jah, uyap lah." dia balas, "kito kecek lain kali lah sal nih" hadoi, luruh jantung aku. saya msg dia lagi "bkpo g2? uyap lah, saya nak tau." last rply from him "kito kecek lain kali lah, pening palo etep." saya tak nak paksa dia, saya balas "ok, sory paksa. saya nmpk kita jauh skrg, tkt awk tawar hati jea" and dia x reply2 smpai lah sekarang. perit weh rasa cmni!

imissyou.

Friday, 30 oktober 2009, 05:55 p.m

1 comment:

riss mazhab telili said...

tok pehey lg ko sapa gtu dio wt?.haihhh