Friday, January 8, 2010

selamat datang tahun baru 2010

lebih kurang 1 minggu sudah menyambut tahun baru. berderau darah naik sebab tahun nih dah masuk 18 tahun walaupun tarikh lahir belum tiba lagi. result spm pon dah semakin hampir, jantung berdebar kencang bila ramai yang tanya result spm bila keluar. tiada jawapan untuk soalan itu, sebab aku pon tak pasti & tak tahu, maaf. semua orang sudah ready untuk menanyakan soalan "eh, spm kan? dapat berapa A?" ahh, rasa nak lari jea, off hp, duk dalam bilik senyap2 biar orang tak dapat tanya soalan tuh! tapi sampai bila kan? hari tuh, penat lelah cari markah untuk kokurikulum sebab nak isi borang online UPU, kemasuk fasa 1 untuk budak2 IPTA. last minute buat semua tuh, tolong kawan sikit2. nasib baik ada kakak aku yang dah berpengalaman, untuk jgk jd anak bongsu kan? HAHAHA. lepas tuh 2 hari tarikh due dia nak tutup untuk beli nombor pin untuk diisikan fasa 2, tergesa gesa aku pergi bank, alhamdulillah sempat akhirnya. sekarang aku duduk rumah, online makan n pergi jalan2. it's enjoy right? HAHAHA.

10.08 p.m

2 comments:

✿ YaYa ✿ said...

haiyaa..
jelez weh lookkk..
ha3..

riss double H said...

ramai ramai,ak parok skali lah.no pin pon paw yaa hahah.tp ak nga mung ak isi dulu.hok ngelah isi sepet lah.tp pasal umur 18 tu ak tertarek bena nk cito.gere pon ado ni.hohh!.