Wednesday, June 16, 2010

See, Here I Come.

salam sejahtera kawan2 :)

Memandangkan hari untuk ke Arau Perlis semakin dekat, aku berusaha mencari ruang & sedikit masa untuk bertemu mereka2 yang banyak membantu aku dalam banyak hal, terima kasih untuk semua :) Dan dan dan hari ini dia yang tersenarai dalam list aku telah aku kotakan janji aku untuk bertemunya. Agak ah lama dah x jumpa dia. Makin berubah, makin........hmm ntah lah susah nak cakap macam mana. Ok fine, dia ada hidup dia sendiri, dah ada orang yang boleh jaga dia, kenapa aku masih nak sibuk2 eh? Macam menyemak jea kn? Sayang gua dekat lu masih menebal, kenapa susah sangat lu nak faham. Lu x perasan eh gua dekat depan lu nih eh? Even jumpa lu kejap jea td, gua dah rasa macam happy semacam. Riang HAHA, tahuuuu? Terima kasih untuk hadiah bantal LOVE HEART td. Appreacite sangat :) Ngigau gua nanti asyik peluk bantal tuh, HAHA. For the 1st time gua belanja lu, pizza tadi haa best kan? HAHA. Setakat pizza tuh x leh bayar nye lu punya pengorbanan dalam bab2 belanja gua dulu, kn kn? I will missing you there.

I promise u i never forget you! I'll come back, when you call me, no need to say goodbye. Just because everythings changing, doesn't mean it's never been this way before. You're the perfect guy that i was found even. Thanks for the present :) I'm happy.

AQIEM :)

12:20 pm

1 comment:

~@!$H@~ said...

wow, great to hear that.!
kto ad story yg sme laa yaa.
heheh.