Thursday, November 26, 2009

MOMENTS

huh! mengeluh. letih hari nie kemas bilik tidur sorang- sorang. jadi rajin sebab mak dah mula bagi ceramah, lagipun baru break study then ada free kejap so buat lah kerja mengemas tuh. seronok jugak kemas2 bilik, bilik pun nampak selesa nak tido && selesa nak lepak. first, pilih buku2 yang dah tak pakai then letak dalam plastik, akhirnya saya hampir2 nak menamatkan zaman persekolahan. *budak2 form4 nak buku rujukan form5 mintak ngan saya, sayang nak buang, hehehe. lepas tuh jumpa barang2 lama, dah berhabuk semuanya. belek satu satu sambil senyum sorang sorang, teringat cerita lama dengan barang tuh. rinduuuuuuu~ semua barang2 kenangan lama tersimpan dekat satu sudut kecil yang sudah lama tidak terusik. sebak sebab baru sekarang jumpa balik barang2 tuh, cerita lama terbayang kembali, HAHA. kelakar zaman budak2 dulu. btw, itu lah satu perjalanan hidup untuk kita terus membesar menjadi remaja & dewasa. kita membesar dengan pengalaman dan kenangan yang pernah kita lalui. sekarang jiwa dah terusik ;D

1.30 P.M

2 comments:

Dilla said...

salam ned..comel sgt ned pnya 'daisypath' 2..
really it has it's own sentimental value..

AkuDanSo7 said...

oh thnks hanin. hehehe.
iloveyou!