Monday, November 23, 2009

SPM

hye SPM, akhirnya kau datang jugak dekat aku. best jugak jumpa kau, kau nie susah nak maty, kenapa? kenapa tak senangkan? HAHA. aku punya lah elak daripada jumpa kau, tapi kau datang jugak, x malu ke? ;p btw, aku dah jumpa kau 4 kali, lagi 5 kali bila? kita jumpa gasak lah kau, siap aku kerjakan ;DD tak sampai sebulan i will say goodbye to my school. hopes, saya tanak lagi pijak tempat yang sama. MY MOMENT, i will miss you until the that i die. sorry for words that might hurt anybody & sorry for everything i've done. thank you (:

bye, see you soon (:

1 comment:

Dilla said...

Salam ned!!
i'm here just 2 wish you gud luck!!!!