Tuesday, February 9, 2010

People, i don't want give u my middle finger.

Perempuan, tak sah kalau tak dikaitkan dengan mengata, mengumpat, bangga diri, dan lain2 yang seumpamanya. Yea yea, aku tahu mana ada orang perfect kan? Macam aku jugak, kadang2 aku pun pernah rasa aku nih amat menjengkelkan pada pandangan sesetengah orang. Orang yang benci kita lebih ramai daripada yang suka kita, so jaga diri, percakapan kena control yea dik. Aku pun pernah jugak mengumpat kat orang yang aku tak suka. YA ALLAH! Berdosa besar aku. Malu pulak nak pergi mintak maaf. Dah lah musuh aku, nk pergi mintak maaf? Gila ke apa haa? Alaa, tunggu lah nati dah bersedia, huh! ok ok? Aku nih dah lari tajuk lah, selalu jea macam nih. Banyak pulak cerita yang tak berkait dengan tajuk. Nih nak taip nih, haih! takpe ke aku taip dekat sini? Kangg sentap pulak orang yang terasa. Kena saman pulakk dah, seram betul orang2 sekarang. Tak pasal2 duit melayangg, malu pun dapat, kena maki lagi, wow wow, KAHKAH. Biar, blog gua, sukahati lah, kan kan? Tutup sekejap benda2 seram tuh. Kali nih mmg nk cerita betul2.

Hari tuh, kan kan. Aku rasa ada orang mengumpat aku. aikk, pelik tiba2 aku terasa pulak. Weh, mmg lah terasa terang tang tang aku dengar nama aku. Kot2 pelanduk dua serupa? Tak2 bukan, aku tahu deorang cakap2 pasal aku. Soseh2 aku dengar umpatan deorang, wow kemain lagi yea? Dan dan dan ada satu part yang paling aku shock bengang sampai aku rasa nak bagi buah tangan jea kat deorang. Tapi rasa2 macam bahaya jea aku taip kat sini part yang paling sinis tuh, grrr. Sabar! Mak aku ajar suruh sabar. Nanti ada masa tunggu lah turn kau, aku balas kaw kaw punya. HAHAHA. Aku rasa kau tak baca kot blog aku, tapi kalau kau baca pun ok jugak kot. Boleh jugak aku baca maki makian kau, HUUUUUU. Dah, kau dah dah femes sebab aku dah taip pasal kau dekat sini, puas hati sekarang? KAHKAH. nanti kau!

Ok lah tamat.

11.50 p.m

4 comments:

tcertcer said...

who is dis particular person u r talking about

AkuDanSo7 said...

tcer; ntah lah. bdk2 suka nyibuk hal orang. pergh!

~@!$H@~ said...

sapo yaa..???
meh sah g jeck2 mpuh...
branie ngato yaa dih..!

riss double H said...

kuak teh soh main angin yaa hahah