Wednesday, February 3, 2010

Proud Be Myself

Heyy readers! Wow, lama gila tak post entry baruu. Sekarang sibuk memanjangg. Online fb & ms cuma nak balas komen jea. Dulu awal tahun sibuk nak qada' tidur setelah lebih kurang 11 tahun bangun awal terkejar-kejar pergi sekolah, HAHA. Sekarang kena bangun awal balik sebab dah mula berkerja, jadi bisnesswoman, hebat siyh :DD Bangun awal pagi tapi malam2 aku selalu jea tidur lewat, entah apa yang aku buat pun aku tak tahu, jiwangg kot then tertidur macam tuh jea, bangun pagi esok kemain liat lagi, then mula sengeh2 teringat apa yang aku jiwangkan semalam, HAHAHA. *bengong!

Awal tahun haritu aku dah mula minat kat televisyen, dulu haram aku nk tgk, best ke tgk tv? HAHA. Aku tgk pun sbb ada cerita best dekat 8tv, pukul 8.30 until 9.30 tapi malam kelmarin dah last episode. melopong jea kalau tgk cerita tuh, best sialll! aktress kachak2 & comel2 jea, sometimes i wish i was her, HAHA. *mengarut ;P

Ok dah dah. Malas aku nk taip panjang2.

2 comments:

tcertcer said...

ekk elehh dah lama worang tgk 'boys over flower'....ciannya

AkuDanSo7 said...

KAHKAHKAHKAH, tcer nih tgk jgk dia. tgk byk2 kali best lah.